a

DJEČIJA NEDJELJA 2021 U KOTORSKOM KULTURNOM CENTRU

DJEČIJA NEDJELJA 2021 U KOTORSKOM KULTURNOM CENTRU

JU Kulturni centar „Nikola Đurković“ Kotor i ove godine organizuje Dječiju nedjelju u periodu od ponedjeljka 4. oktobra do petka, 8. oktobra 2021. godine. Za ponedjeljak, 4. i utorak, 5. oktobra planirana je projekcija filma „Luka“ u Kinu „Boka,“ za učenike prvih razreda.

Istog dana u podne, u velikoj sali Kulturnog centra u saradnji sa Upravom za sport i mlade Crne Gore, prisutni će imati priliku da se druže sa našim istaknutim Olimpijcima: selektorom vaterpolo reprezentacije, Vladimirom Gojkovićem i kotorskim vaterpolistom, Dušanom Matkovićem.

U srijedu, 6. oktobra u velikoj sali Kulturnog centra u podne, u saradnji sa Jedriličarskim klubom „Lahor“ biće održana prezentacija kluba i jedrenja, na kojoj će govoriti kotorski mladi jedriličari.

U četvrtak, 7. oktobra u podne, takođe u velikoj sali, u saradnji sa Domom zdravlja Kotor, doktorica Aleksandra Spasić Jokmanović održaće predavanje o prevenciji reproduktivnog zdravlja mladih.

Program Dječije nedjelje završava se u petak, 8.oktobra u podne, predstavom „Simfonija u f-duru, iliti mala lekcija protiv šunda,“ koju će u velikoj sali Kulturnog centra izvesti glumac Cvetin Aničić.

Tokom nedjelje u Gradskoj biblioteci i čitaonici održaće se književne radionice za učenike petih razreda, koje će za temu imati roman Jasminke Petrović „O dugmetu i sreći.“

Ulaz na sve programe Kulturnog centra je slobodan, uz strogo poštovanje epodemioloških mjera.