a

PRESTAVA “IDEALNA POLOVINA” ODUŠEVILA KOTORSKU PUBLIKU

PRESTAVA “IDEALNA POLOVINA” ODUŠEVILA KOTORSKU PUBLIKU

Da su kotorani željni smijeha i pozorišta pokzuje premijerno izvođenje predstave IDEALNA POLOVINA, Akademije 28, za koju su karte ranije bile raprodate. Zbog ograničenog broja mjesta u sali, mnogi ljubitelji pozorišta nisu imali mogućnost da pozdrave sjajnu glumačku postavu – Milana Kalinića, Anastasiu Mandić, Zinaidu Dedakin i kotoranina Vučića Perovića, koji je po prvi put nastupio u svom gradu.

U ovoj urnebesnoj komediji mogla bi da se prepozna svaka majka i svekrva, jer briga za sinovima ne prestaje ni kada oni postanu odrasli ljudi. Majka Danica (Zineida Dedekin) nikako ne može da se pomiri sa činjenicom da joj je sin Aca (Milan Kalinić) otišao iz kuće i oženio se u 38. godini. Ona na sve načine pokušava da ostane u centru pažnje i bude glavna u porodici. Čak i pored ličnog psihoterapeuta Ana Marije (Anastasia Mandić), kojeg joj je snaha obezbjedila, Danica ne može da prestane da provjerava da li je sin na vrijeme jeo. Sa druge strane, razmažen sin Aco, naviknut na veliku pažnju i opsjednut sobom, za sve nedoumice trči kod ličnog trenera Filipa (Vučić Perović) kako bi dobio još više samopouzdanja.

Njih četvoro, svo vreme, prepliću svoje stavove, želje, dileme i strahove, u potrazi su za ljubavlju i svojim idealnim prilikama i partnerima.

Da li postoji idealna polovina ili je to dio samo naših želja i snova, koliko je svaka majka posesivna i koliko ni jedna žena nje dobra za “maminog sina” na sjajan način pokazali su glumci, koje je kotorska publika nagradila velikim aplauzom.