a

KINO “BOKA“ – VJEČNA INSPIRACIJA

KINO “BOKA“ – VJEČNA INSPIRACIJA

Film je oduvijek uživao poštovanje u umjetnosti, a ono što je jedno od pitanja je – koliko su reditelji u kreiranju filmova bili  uspješni?

Neke životne priče inspirišu  više od drugih. Iako ima mnogo ljudskih sudbina koje se iz naše perspektive mogu činiti nevjerovatnim da bi se dogodile, one su put za svoje vječno pamćenje našle putem filmova . Ljudski  životni putevi nikada nisu bili jednostavni i na putu do ostvarivanja svojih ciljeva morali su da prebrode mnogo prepreka i da izdrže u svojim snovima.Neki filmovi su nas samo naučili da u životu ima previše lijepih stvari koje nas mogu ispuniti nezavisno o nedaćama koje nas zateknu u nekom trenutku.

Dobar film  povezuje ljude, a Kino “Boka” je jedinstveno mjesto gdje se spajaju zabava i umjetnost, Ovo ljeto donosi nam mnoštvo uzbudljivih filmova, koje ne biste trebali da propustite.

Podržavajući jedinstvenu misao, da nam je socijalizacija danas potrebnija više nego ikad, neka vam Kino “Boka” ostane vječna inspiracija sa kojom nikada ne možete pogriješiti.

Naš repertoar nalazi se na sajtu www.kckotor.me i na društvenim mrežama – FB I INSTAGRAM (JU Kulturni centar “Nikola Đurković” ) a vi svoje omiljene filmove, u odabranom društvu, možete sa uživanjem da gledate  iz bioskopske fotelje i na velikom platnu.