a

OBAVJEŠTENJE O ULAZNICAMA ZA DJEČIJI FESTIVAL

OBAVJEŠTENJE O ULAZNICAMA ZA DJEČIJI FESTIVAL

Nakon uspješne prošlogodišnje saradnje sa Fondacijom “Budi human”, ove godine odlučili smo da sav prihod od prodaje karata namijenimo dnevnom boravku za djecu sa smetnjama u razvoju pri JU Resursni centar za sluh i govor „Dr Peruta Ivanović“.

Ulaznice za pozorišni program 32. Kotorskog festivala pozorišta za djecu, po cijeni od tri eura (3 eura) biće u prodaji na dvije lokacije u sljedećim terminima:

· Na biljetarnici Kulturnog centra “Nikola Đurković”, svakog dana u dva termina: od 10. 00 do 12. 00 h i od 19. 00 do 20. 00 h, možete kupiti karte za predstave koje se toga dana igraju na ovoj lokaciji (Velika sala Kulturnog centra), kao i za predstave koje se toga dana igraju na Ljetnjoj pozornici

· Karte možete kupiti i na ulazu u Ljetnju pozornicu, od 20. 00 do 21. 30 h – pred sam početak predstave koja će se te večeri igrati na toj lokaciji

Karte je od 2. jula, od 10. 00 do 12. 00 sati moguće rezervisati putem WhatsApp-a na broj telefona +382 (0)67 843 312, samo za predstave koje se igraju tog dana.
Ako ste prethodno obezbjedili karte putem rezervacije, znajte da one na lokaciji Kulturni centar “Nikola Đurković” važe do 19.30 h, dok na ulazu u Ljetnju pozornicu važe do 21 h – molimo Vas da vodite računa da rezervacija ne istekne!

Sudeći prema dosadašnjem iskustvu, interesovanje za karte je veliko, pa vas molimo za ažurnost, ali i strpljenje istovremeno. 

☀️