Mar 31 2022 - Mar 31 2022

FILM KAO NAČIN SHVATANJA UMJETNOSTI

Date
  • Mar 31 2022 - Mar 31 2022

Location

Odgledati film sa porodicom ili prijateljima tokom sedmice ili vikenda, sjajan je način da provedete vrijeme sa vašim najbližima i sa ljudima koje volite.

Sve što treba da uradite jeste da pođete u Kino “Boka”,  pripremite grickalice i uživate u filmovima koji će tokom aprila biti na repertoaru našeg bioskopa.

 

U moderno doba kada smo svi prezauzeti svakodnevnim obavezama, jako je važno da uspijete da izdvojite barem djelić slobodnog vremena za sebe i na miru popijete kafu dok djeca gledaju SONIKOV FILM 2 (01-03. april 2022.g. od 17.30h)

Ljubiteljima   Marvelovih likova preporučujemo najnoviji film MORBIUS (01-4. april 2022.g.od 20h)

Glumačka ekipa predvođena simpatičnom Sandrom Bulok, zgodnim i šarmantnim Čeningom Tejtumom, talentovanim Danijelom Radklifom i neponovljivim  Bred Pitom,  zabaviće vas u sjajnoj komediji – IZGUBLJEN GRAD (07 – 10. april 2022.g.)

Još jedna komedija ZVANIČNA KONKURENCIJA, uz sjajne glumce – Penelopu Kruz i Antoniija Banderasa, najnovije je ostvarenje režisera Mariana Kona i Gastóna Duprea.

 

U saradnji sa Crnogorskom kinotekom, od 11 – 14.aprila u Kinu “Boka” biće organizovani DANI ŠVEDSKOG FILMA.

Za kraj aprilskog petnaestodnevnog repertoara, biće prilakazan film DUGA, crnogorskog  reditelja Aleksandra Vujovića.

 

Iako se filmovi najčešće doživljavaju kao forma zabave, oni su prije svega važna grana umjetnosti. Baš zato što umjetnost nije tako lako shvatiti, iskoristite filmove kao sredstvo kojim ćete je sebi najjednostavnije približiti.

Detaljnije informacije o filmovima nalaze se na site-u www.kckotor.me/repertoar.

Post a Comment