a

Film DIVLJACI

04/06/2022 9:00 PM - 10:30 PM

 

KINO „BOKA“ KOTOR

 

02,03. I 04. Jun 2022.g. u 21h

2D

Cijena 3,00 eura

 

Upoznajte divljake!

Originalni naslov: Divljaci
Početak prikazivanja filma: 02.06.2022
Dužina trajanja filma: 94 min
Država/Godina: HRV/2022
Žanr: akcija, komedija
Glumci: Alen Liverić, Branko Janković, Dejan Aćimović, Borko Perić, Slavko Sobin, Maja Jurić, Mijo Jurišić, Nerman Mahmutović, Emir Hadžihafizbegović
Režiser: Dario Lonjak
Distributer: Taramount film d.o.o.

SADRŽAJ

Ljeto 2018. godine, Svjetsko prvenstvo u fudbalu – u susret finalu u Moskvi, u hrvatskim gradovima vlada opšte “ludilo”, koje je ponijelo i naše glavne junake. Zolja (Alen Liverić), Jasmin (Branko Janković) i Mali (Borko Perić) rješavaju da opljačkaju malu radnju da bi nabavili novac za put u Rusiju. Bježeći od policije prelaze granicu s Bosnom i Hercegovinom i zalutaju u šumi gdje ih čeka iznenađenje. Ako ste pomislili da planirana mala pljačka može da prođe ispod radara, varate se. Mnogo nepredviđenih stvari će im se usput dogoditi (da ne otkrivamo baš sve).

Ovu akcionu komediju nosi sjajna glumačka ekipa predvođena Brankom Jankovićem (Vojna akademija, Selo gori a baba se češlja), Alenom Liverićem (Josef, Ničiji sin) i Borkom Perićem (Osmi povjerenik), a tu su i Dejan Aćimović (Montevideo, Bog te video!, Montevideo, vidimo se, Južni vjetar), Slavko Sobin (Crno-bijeli svijet) i mnogi drugi.