a

FILM VINI PU: KRV I MED

26/02/2023 8:00 PM - 9:30 PM

KINO „BOKA“ KOTOR

26.02.2023.g. u 20h

  1. I 28.02.2023.g. od 18h

2D

Cijena 3,00 eura

 

Prije mnogo godina, mladi Kristofer Robin upoznao je grupu antropomorfnih stvorenja – Vini Pu, Sova, Zec, Prasence i Njar.

Originalni naslov: Winnie The Pooh: Blood And Honey
Početak prikazivanja filma: 23.02.2023
Dužina trajanja filma: 84 min
Država/Godina: USA/2023
Žanr: horor
Glumci: Gillian Broderick, Paula Coiz, Chris Cordell
Režiser: Rhys Frake-Waterfield
Distributer: Blitz Film & Video Distribucija doo

SADRŽAJ

Prije mnogo godina, mladi Kristofer Robin upoznao je grupu antropomorfnih stvorenja – Vini Pu, Sova, Zec, Prasence i Njar u šumi od sto hektara i sprijateljio se sa njima. Njegovao ih je i hranio.

Kristofer je morao da napusti svoje prijatelje da bi pohađao koledž – zahtijevajući od svojih prijatelja da se ponovo brinu sami o sebi. Zatim, tokom jedne posebno hladne zime – stvorenja na ivici gladi odlučila su da prežive, tako što su pojeli jednog od svojih najdražih prijatelja – Njara. Tada su postali divlji i razvili su mržnju prema cijelom čovječanstvu, a posebno prema Kristoferu Robinu.

Pet godina kasnije, Kristofer Robin se vraća u šumu kako bi se ponovo spojio sa svojim prijateljima iz djetinjstva i dokazao svojoj ženi da oni nisu izmišljeni. Zatim se upoznajemo sa grupom prijatelja – Marija, Džes, Alisa, Zoe i Lara, koje su odlučile da pobjegnu od urbanog načina života, na digitalni detoks i odmor u udaljenu kolibu u šumi.

Kako pada noć, razbiješnjeli Pu i Prasence počinju da love svakog čovjeka na koga naiđu. Uočavaju grupu djevojaka u kolibi i jasno je ko su sledeće mete. Mogu li djevojke preživjeti navalu ovih antropomorfnih čudovišta i šta se dogodilo Kristoferu Robinu?