Oct 25 2023 - Oct 25 2023

BOKEŠKA NOĆ 2023 – SAOPŠTENJE ORGANIZACIONOG ODBORA

Date
  • Oct 25 2023 - Oct 25 2023

Location

Tradicionalna fešta nad feštama Bokeška noć održana je minulog vikenda iako su jak vjetar i kiša prekinuli konvoj barki i spriječili JK „Lahor“ da bude na čelu kolone. U međuvremenu je dio barki oštećen i potopljen tako da većina nije uspjela da se uključi u povorku.

Organizacioni odbor ove manifestracije je na sastanku održanom 21.08.2023.g. odlučio da dio novca predviđen za nagrade   jednako podjeli svim meštrima za doprinos i učešće u ovoj manifestaciji. Ovo je dodatni stimulans učesnicima kako bi iduće godine bili još bolji i maštovitiji u izradi kreacija.

Preostali novčani iznos prebaciće se u fond za nagrade za organizaciju naredne Bokeške noći.

Zahvaljujemo se svim sponzorima bez kojih  ova manifestacija ne bi bila potpuna, preduzećima BBA Agregati i Montesound koji su nam bili tehnička podrška kao i Vatrometu „Vuković“ na strpljenju i odlaganju vatrometa.

Organizator je JU Kulturni centar “Nikola Đurković” Kotor, suorganizator lokalna Turistička organizacija, a pokrovitelj  Opština Kotor.

Zlatni sponzori su: LUKA KOTOR i NLB BANKA

Srebrni sponzori – HYATT REGENCY i MONTE JUICE

Ostali sponzori – MONTECCO, KNJAZ MILOŠ, CAFE BAR “SIEMPRE”, RESTORAN “ĐARDIN” PERAST, CAFÉ BAR “FORCA” ,
AUTHENTIC PUB “BANDIERA”, BLUE LINE, CRNOGORSKA PLOVIDBA,  POMORSKI MUZEJ CRNE GORE KOTOR, ROTARY KLUB KOTOR, TRAVEL SHIP DADO, KOTORSKA SUVENIRNICA, KONOBA SCALA SANTA, LEDO – PODGORICA, TRAVEL AGENCY “GLOBUS TOURS”, STOVARIŠTE “VUKŠIĆ” , BELLA BOKA, BEX DOO.

Medijski sponzori su: RTCG, RADIO KOTOR, RADIO DUX, RADIO ELMAG, MAG I EL.

Portali: BOKA NEWS, SHARE MONTENEGRO, TRAVEL MONTENEGRO, FERAL BAR, CULTURE CORNER, KOTOR.INFO.