a

FILM FLEŠ

15/06/2023 8:30 PM - 18/06/2023 11:00 PM

KINO „BOKA“ KOTOR

15,16,17 I 18.06.2023.g. u 20.30h

2D

Cijena 3,00 eura

 

Omiljeni član Lige pravde dobija svoj prvi samostalni film, u režiji Endija Mišetija, sa Ezra Millerom koji će ponoviti svoju kultnu ulogu vodećeg DC heroja.

Originalni naslov: The Flash
Početak prikazivanja filma: 15.06.2023
Dužina trajanja filma: 144 min
Država/Godina: USA/2022
Žanr: akcija, avantura, fantazija
Glumci: Ezra Miller, Michael Keaton, Sasha Calle, Michael Shannon, Ron Livingstone
Režiser: Andy Muschietti
Distributer: Blitz Film & Video Distribucija doo

SADRŽAJ

Svjetovi se sudaraju dok Bari Alen koristi svoje supermoći za putovanje kroz vrijeme kako bi promijenio događaje iz svoje prošlosti. Međutim, pokušaj da spasi svoju porodicu nenamjerno ga okreće u budućnost, ostavljajući Barija zarobljenog u okrutnoj sadašnjosti u koju se general Zod vratio pod prijetnjom uništenja, a Bari nema drugih superheroja koji bi mu priskočili u pomoć. Osim ako ne uspije da izmami sasvim drugačijeg Betmena iz penzije i spasi zarobljenog Kriptonca iz zatočeništva, iako ne onog kojeg traži. Na kraju, Barijeva jedina nada da spasi svijet u kojem se našao i vrati u budućnost koju poznaje jeste trka s vlastitim životom. Ali hoće li konačna žrtva biti dovoljna da se uspostavi red u svemiru?

Da nas očekuje prava ljetnja akcijska poslastica, dokazuje i činjenica da će u novom filmu veliku ulogu imati i po mnogima najbolji Betman svih vremena – Majkl Kiton.