a

FILM GAJIN SVIJET 2

23/11/2022 8:30 PM - 8:00 PM

KINO „BOKA“ KOTOR

  1. i 22. 11. 2022.g. u 18h

23.11.2022.g.od 20.30h

2D

Cijena 3,00 eura

 

 

 

Gajin svijet je moderna i dinamična, mladalačka romantična komedija sa elementima krimi fikcije smještena u savremenom urbanom okruženju.

Originalni naslov: Gajin svet 2
Početak prikazivanja filma: 03.11.2022
Dužina trajanja filma: 97 min
Država/Godina: SVN/2022
Žanr: porodični, komedija, romansa/ljubavni
Glumci: Uma Štader, Sebastian Cavazza, Enej Černe Berčič, Neža Smolinsky, Jurij Zrnec, Katarina Čas
Režiser: Peter Bratuša
Distributer: Cinefest doo

 

SADRŽAJ

Četrnaestogodišnja djevočica Gaja, koja živi u porodici koja se trudi da prevaziđe posledice razvoda roditelja, suočava se sa zavišću i podmetanjima vršnjaka, doživljava krađu identiteta na društvenim mrežama i spoznaje značaj istinskog prijateljstva, a naporedo sa svim tim učestvuje u razrešavanju kriminalne istrage. Radnja filma velikim dijelom odvija se u kampu na obali mora gdje tokom praznika otac vodi Gaju i njenu stariju sestru na dugoočekivani odmor. Ali, umjesto da samo, onako kako se očekuje od djevojčice njenih godina, uživa u naznakama prvog zaljubljivanja, Gaja uz pomoć prijatelja i policijskog inspektora, uspijeva da spasi vlasnika bara od ucjenjivača i istovremeno ujedini porodicu i oca učini srećnim.
Gajina dinamična priča, puna humora, emocija i neizvjesnosti, vrti se oko uobičajenih svakodnevnih problema, prvenstveno roditeljskog razdvajanja, ali na vrlo direktan način dotiče pitanja opasnosti interneta, kriminalnog okruženja i borbe za istinu i pravdu.