a

FILM „PJEVAJMO 2“

24/12/2021 5:30 PM - 7:30 PM

KINO „BOKA“ KOTOR

23,24.i 25. decembar 2021.g.od 17.30h

26.decembar 2021.g. od 16h

3D-sinhronizovan

Cijena 4,00 eura

U vrijeme novogodišnjih praznika, novo poglavlje crtaća PJEVAJMO stiže sa velikim snovima i spektakularnim hit pjesmama!

Originalni naslov: Sing 2
Početak prikazivanja filma: 19.12.2021
Dužina trajanja filma: 112 min
Država/Godina: USA/2021
Žanr: animacija, komedija
Glumci: Predrag Damnjanović, Paulina Manov, Milan Antonić, Marko Marković, Iva Manojlović
Režiser: Garth Jennings
Distributer: Taramount film d.o.o.

SADRŽAJ

Uvijek optimistična koala, Baster Mun i njegova ekipa izvođača pripremaju se za svoj najblistaviji scenski performans do sada, koji se dešava u svjetskoj prestonici zabave. Postoji samo jedna poteškoća: prvo moraju da nagovore najzabavniju rok zvijezdu na svijetu – koju glumi globalna muzička ikona Bono, prvi put u animiranom filmu – da im se pridruži.
Baster je pretvorio Novo munovo pozorište u lokalno hit mjesto, ali on ima veće ambicije: debitovanje nove predstave u pozorištu Kristal Tauer u glamuroznom Redšor Sitiju.
Ali bez ikakvih poslovnih veza, Baster i njegova glumačka ekipa koju čine umorna majka svinja Rozita, rokerka Eš, gorila Džoni, stidljiva slonica Mina i naravno svinjski provokator Ginter moraju se ušunjati u svjetski poznate kancelarije Kristal Entertejmenta, kojima upravlja nemilosrdni mogul – vuk Džimi Kristal.

U očajničkom pokušaju da privuče pažnju gospodina Kristala, Ginter spontano iznosi nečuvenu ideju koja Bastera brzo obuzima, obećavajući da će u njihovom novom šouu glumiti legenda roka lav Klej Kalovej (Bono). Problem je što Baster nikada nije upoznao Kleja, umjetnika koji se sklonio od svijeta prije više od 10 godina nakon gubitka supruge. Još gore, Baster nije prozreo da je gospodin Kristal egocentrični gangster koji bi radije nekoga bacio s krova zgrade nego da trpi laži.
Dok Ganter pomaže Basteru da ostvari san o pozorišnom remek-djelu izvan ovog svijeta, pritisku (i zlokobnim prijetnjama) G. Kristala, Roziti uzimaju glavnu ulogu u šouu i daju je razmaženoj ćerki gospodina Kristala, Porši. Očajnički želeći da spasi predstavu i svoj život, Baster kreće u potragu za pronalaženjem Kleja i nagovara ga da se vrati na scenu.

Ono što započinje kao san o velikom uspjehu, postaje emotivni podsjetnik na moć muzike koja liječi i najslomljenija srca.