a

Film TOR – LJUBAV I GROM

17/07/2022 9:30 PM - 11:30 PM

KINO „BOKA“ KOTOR

15,16. i 17. jul 2022.g. od  21.30h

2D

Cijena 3,00 eura

 

Marvel studio i reditelj Taika Vaititi predstavljaju uzbudljivu avanturu „Tor: Ljubav i grom“ o bogu koji je izgubio sve i iznova otkrio da je jedino za šta se treba boriti ljubav njegovog života.

Originalni naslov: Thor: Love and Thunder
Početak prikazivanja filma: 07.07.2022
Dužina trajanja filma: 119 min
Država/Godina: USA/2022
Žanr: akcija, avantura, fantazija
Glumci: Chris Hemsworth, Nathalie Portman, Tessa Thompson, Christian Bale, Chris Pratt
Režiser: Taika Waititi
Distributer: MCF MegaComFilm

SADRŽAJ

Tor počinje novo poglavlje i kreće na kosmičko putovanje da osveti godine tragedije i slomljenog srca, da se suoči sa zastrašujućim novim zlikovcem kome je cilj istrebljenje svih bogova u svemiru.

Film pronalazi Tora (Kris Hemsvort) na putovanju koje se razlikuje od bilo čega sa kojim se ikada suočio – u potrazi za samootkrićem. Ali njegovo penzionisanje prekida galaktički ubica poznat kao Gor bog kasapin (Kristijan Bejl), koji traži istrebljenje bogova. Da bi se izborio sa prijetnjom, Tor traži pomoć Kralja Valkirije (Tesa Tompson), Korga (Taika Vaititi) i bivše djevojke Džejn Foster (Natali Portman), koja – na Torovo iznenađenje – neobjašnjivo rukuje svojim magičnim čekićem. Zajedno se upuštaju u kosmičku avanturu kako bi otkrili misteriju osvete boga Mesara i zaustavili ga prije nego što bude prekasno…