a

FILM TROLOVI: BEND NA OKUPU

02/11/2023 6:00 PM - 04/11/2023 7:30 PM

KINO „BOKA“ KOTOR

02,03.i 04. novembar 2023.g. u 18h

3D-sinhronizovan

Cijena 4,00 eura

Budite spremni za uzbudljivo, šareno porodično okupljanje, kao nikada do sada!

Originalni naslov: Trolls Band Together
Početak prikazivanja filma: 02.11.2023
Dužina trajanja filma: 90 min
Država/Godina: USA/2023
Žanr: animacija, komedija, avantura
Glumci: Ana Štajdohar, Marko Mandić, Aleksandar Gligorić, Tanja Živković, Kristina Jovanović, Vukašin Jovanović, Slobodan Stefanović, Đorđe Viktor Vlajić, Mateja Vukašinović
Režiser: Walt Dohrn, Tim Heitz
Distributer: Taramount film d.o.o.

SADRŽAJ

Ana Kendrik i Džastin Timberlejk vraćaju se svojim ulogama u novom poglavlju blokbaster muzičke franšize TROLOVI – BEND NA OKUPU. Nakon dva filma o prijateljstvu i zaljubljivanju Maka i Zakeralo sada su zvanično, konačno, par! Dok se zbližavaju, Maka otkriva da Zakeralo ima tajnu prošlost. Nekada je, sa svoja četiri brata, bio dio njenog omiljenog benda Brozon. Bend, ali i cijela porodica, raspali su se kada je Zakeralo bio beba, a on od tada nije vidio svoju braću.
Ali, kada je njegovog brata Flojda, zbog nevjerovatnog muzičkog talenta, kidnapovao par podlih pop zvijezda zlikovaca, Zakeralo i Maka kreću na izazovno i emotivno putovanje, kako bi ujedinili braću i spasili Flojda od sudbine, koja je gora čak i od mračne pop kulture.
Pored neobuzdane radosti karakteristične za TROLOVE i u ovom filmu čućemo neke nove ali i klasične pop hitove i imaćemo priliku da čujemo neke od najvećih zvijezda muzičke industrije i najtalentovanije komičare.