a

VRIJEME JE ZA POZORIŠTE – POZORIŠNA PREDSTAVA “AMATERI”

04/12/2021 8:00 PM - 9:30 PM

JU Kulturni centar “Nikola Đurković” Kotor  organizuje predstave produkcijske kuće „Beo art“ koje će od 3. do 6. decembra biti odigrane na Velikoj sceni.

Pod sloganom pred kotorsku pozorišnu  publiku nastupiće  neka od najpopularnijih glumačkih imena u regionu i predstaviti neke od uspješnijih i gledanijih komada ove nezavisne beogradske produkcijske kuće.

U okviru projekta VRIJEME JE ZA POZORIŠTE na Velikoj sceni kotorskog Kulturnog centra  u subotu 4. decembra 2021.g igra pozorišna prestava ”Amateri”.

Početak je u 20h.

Glume: Sanja Ristić Krajnov, Marko Savković, Danilo Milovanović i Dimitrije Dinić.

 

Okosnicu radnje predstave, čiju režiju potpisuje Momčilo Miljković, čini pokušaj “smotanog fakultetlije” i “školovanog vodinstalatera” da okupe družinu koja će im pomoći da se snimanjem filmova za odrasle izvuku iz bijede u kojoj žive. Nizom komičnih situacija se umjesto tjelesne pred publiku prikazuju emotivna golotinja, strepnje, frustracije i utopijske želje mladih ljudi koji zapravo igraju amaterske uloge u sopstvenom životu.

 

Prodaja ulaznica po cijeni od 5,00 eura (za đake, studente i penzionere 3eura) biće na blagajni Kulturnog centra na dan igranja predstave od 18h do 20h.

Rezervacije na broj telefona 032 304 140.

U skladu sa mjerama i preporukama Ministarstva zdravlja, broj mjesta je ograničen.

Obavezno je držanje distance, nošenje maski  i dezinfekcija ruku na ulaz u  zgradu Pozorišta.