May 4 2021 - May 4 2021

Film MULAN u Kinu “Boka”

Date
  • May 4 2021 - May 4 2021

Location

 

 

MULAN

KINO “BOKA”

  1. i 07.05.2021.g. u 19h
  2. 05.2021.g. u 20h

3D

Cijena 4,00, eura

Legendarna priča u novom ruhu.

Nakon više od dvadeset godina otkako je animirana verzija ovog filma očarala publiku širom svijeta, imaćemo priliku da pogledamo ovaj klasik u potpuno novom svijetlu. Legendarna priča zasluženo dobija svoju igranu verziju, a najpoznatija ratnica na svijetu još jednom će pokazati svoj borbeni duh. Koliko se Dizni potrudio da ne razočara ljubitelje ove priče, govori činjenica da je za ulogu Hua Mulan bilo razmatrano preko 1000 kandidatkinja sa 5 kontinenata, dok konačno Jifei Liu nije odabrana za ovu ulogu.

Proslavljeni reditelj Niki Karo predstaviće nam epsku priču o legendarnoj kineskoj ratnici. Neustrašiva mlada žena rizikuje sve što ima, zbog ljubavi prema svojoj porodici i državi i postaje jedan od najvećih ratnika za koje je Kina ikada čula. Kada kineski car pošalje dekret u kome piše da svaka porodica mora da pošalje jednog člana koji će se pridružiti Carskoj vojsci u odbrani zemlje od osvajača sa sjevera, Hua Mulan, najstarija ćerka proslavljenog ratnika, zamjeniće svog oboljelog oca. Prerušena u muškarca, predstavlja se kao Hua Jun i na svakom koraku suočiće se sa izazovom kako bi prigrlila svoju unutrašnju snagu i istinski potencijal.

Ovo je epsko putovanje koje će je preobratiti u poštovanog ratnika i na kome će zaslužiti poštovanje i zahvalnost čitave nacije i njenog oca učiniti ponosnim.

 

 

 

 

Post a Comment