Dec 10 2022 - Dec 10 2022

FILMOVI NA IZMAKU GODINE

Date
  • Dec 10 2022 - Dec 10 2022

Location

Sigurno ste bili u situaciji da, u potrazi za dobrim filmom, više vremena potrošite na traženje, nego na gledanje filma.

Zato je uvijek lijepo slobodne sate ispuniti vedrim i pozitivnim sadržajima kao što je odlazak u kino.

Gledanje filma na velikom filmskom platnu, u tišini i mraku bioskopske sale, daje filmu onu specifičnu draž, jer se skoncentrišemo i udubimo i tek tada ga možemo doživjeti na onaj pravi način, način  koji izaziva uzbuđenje, drhtavicu, iskren smijeh ili plač.

Onaj  momenat kada se ulazna vrata od kina zatvore i počne najavna špica, idealno je vrijeme da se “mozak odmori” od svakodnevnice pa  priuštite sebi mali odmor uz 2D ili 3d projekciju.

Naravno, što je lista najboljih  filmova bez jednog od trenutno najgledanijih – AVATAR – PUT VODE – nakon 13 godina u spektakularnoj i uzbudljivoj avanturi punoj akcije koji vraća publiku u veličanstveni svijet Pandore. On je na repertoaru kotorskog kina “Boka” tri dana po dva termina (15,17.i 18. decembar 2022.g. od 16.30h i 20h). Na vama je da odaberete dan, vrijeme i vrstu projekcije /2D ili 3d/.

Tri dana,  dvije komedije, recept je za dobro raspoloženje.

Četiri lika, jedna sjajna ideja i mnogo nesporazuma nalaze se u domaćoj komediji PORNO PRIČA, dok radnju  druge komedija NASLJEDSTVO opisuje sam njen naslov (19,20. i 21. decembar 2022.g.)

I Wanna Dance with Somebody” – Film o Vitni Hjuston vodi publiku na emotivno i energično putovanje kroz karijeru i muziku ove muzičke ikone.

A u susret Novoj godini pripremljen je i repertoar za najmlađe. Animirani, sinhronizovani i igrani, biće sigurno za zvačiji ukus ponešto, a u mnogim filmovima će uživati i odrasli.(MEDA SA SJEVERA, MALCI 2-GRUOV POČETAK, DJEČAK DELFIN, LIL LIL KROKODIL )

Ovo je repertoar filmova u Kinu “Boka” do kraja godine. Na vama je samo da izdvojite malo vremena i pogledate onaj koji vas najviše privlači.

Post a Comment