May 11 2022 - May 11 2022

PREDSTAVA SUMNJIVO LICE

Date
  • May 11 2022 - May 11 2022

Location

Predstava po jednom od najpoznatijih dela Branislava Nušića “Sumnjivo lice” , rađema u produkcji “Okret teatra” iz Beograda biće odigrana na Velikoj sceni kotorskog Kulturnog centra „Nikola Đurković“ u utorak 24.maja 2022.g. Početak je u 20 sati. .

ULOGE:

Jerotije Pantić, sreski kapetan …………………………………………………….. Marko Nikolić

Anđa, njegova žena / Aleksa Žunjić, sreski špijun …………………..Danijela Tanasković

Marica njihova ćerka ………………………………………………………………… Marija Ćeranić

Vića pisar …………………………………………………………………………………. Nikola Krneta

Žika,pisar / Đoka …………………………………………………………………..  Milan Vranešević

U filmu igrali ………………………………………………………… Anđelija Nikolić, Miloš Ljiljanić

Adaptacija i režija ………………………………………………………………………… Okret teatar

Scenografija i grafički dizajn ………………………………………………………. Vladimir Savić

Muzika ……………………………………………………………. Marko Nikolić, Milan Vranešević

 

 

Prodaja ulaznica po cijeni od 5,00 eura (za đake, studente i penzionere 3,00 eura) biće na blagajni Kulturnog centra na dan igranja predstave (24. maj 2022.g ) od 10h do 12h i od 18h do 20h.

 

Vesela, dinamična i poučna predstava u kojoj će glumci na duhovit, zanimljiv i lepršav način, uz kreativno osmišljenu scenografiju i kvalitetnu muziku, oživjeti živopisne likove kojima je Nušić opisao stanje u društvu, ali i ismijao loše karakterne osobine ljudi, koje su univerzalne i prisutne u svakom vremenu.

 

 

OKRET TEATAR je pozorišna trupa osnovana 2012. godine u Beogradu sa željom da svojim predstavama djeci i mladim ljudima približi svijet lektire. Trupu čine diplomirani glumci sa iskustvom stečenim kroz brojne ostvarene uloge u beogradskim pozorištima „Boško Buha“, „Pozorište na Terazijama“, „Jugoslovensko dramsko pozorište“, „Narodno pozorište“, „Madlenianum“, kao i u televizijskim igranim serijama, dječijim televizijskim programima i igranim filmovima.

 

 

Post a Comment