a

FILM “PAKLENE ULICE 9” U KINU “BOKA”

FILM “PAKLENE ULICE 9” U KINU “BOKA”

KINO “BOKA”

14. 15. 16. i 17. 06. 2021.g. u 18h i 21h

Cijena 3,00 eura

Film “PAKLENE ULICE 9” je najnoviji nastavak sage koja traje skoro dvije decenije i koja je zaradila preko 5 milijardi dolara širom svijeta.

Originalni naslov:F9 – Fast & Furious 9
Početak prikazivanja filma:10.06.2021
Dužina trajanja filma:143 min
Država/Godina:USA/2020
Žanr:akcija, avantura, triler
Glumci:Vin Diesel, Charlize Theron, Helen Mirren, Lucas Black, Michelle Rodriguez
Režiser:Justin Lin
Distributer:Taramount film

SADRŽAJ

Bez obzira na to koliko si brz, niko ne može pobjeći od svoje prošlosti.
Dom Toreto vodi miran život sa Leti i njihovim sinom, malim Brajanom, ali oni znaju da opasnost uvek vreba izvan njihovog mirnog horizonta. Ovog puta prijetnja će primorati Doma da se suoči sa grijesima iz svoje prošlosti ako želi da spasi one koje najviše voli. Njegova ekipa se okuplja kako bi zaustavila vrhunskog vozača i veoma vještog ubicu koji namjerava da uništi svijet: čovjeka koji je takođe slučajno i Domov napušteni brat, Džejkob.

PAKLENE ULICE 9 režira Džastin Lin, koji je režirao i treće, četvrto, peto i šesto poglavlje franšize, kada ona i prerasta u svjetski blokbaster. Akcija se odigrava širom svijeta, od Londona i Tokija, od centralne Amerike do Edinburga i od tajnih bunkera Azerbejdžana do prepunih ulica Tbilisija. Na tom putu uskrsnuće stara prijateljstva, stari neprijatelji će se vratiti, istorija će biti napisana ponovo, a pravo značenje porodice biće na testu kao nikada do sada. 

U filmu glume Mišel Rodrigez, Tajris Gibson, Kris “Ludakris” Bridžiz, Džordana Bruster, Natali Emanuel i Sung Kang, zajedno sa Kurom Raselom i dobitnicama Oskara Helen Miren i Šarliz Teron. Takođe pojavljuje se i superstar, dobitnica Gremi nagrade, Kardi B, kao novi lik franšize Lejsa, žena koja ima veze sa Domovom prošlošću i Regeton senzacija Ozuna.