a

Filmovi popravljaju raspoloženje

Filmovi popravljaju raspoloženje

Ne reagujemo svi na isti način na različite filmske žanrove kada smo neraspoloženi. Nekima u takvim trenucima prijaju melodrame, dok se drugi odlučuju za avanturističke filmove. Ipak, može se reći da su za popravljanje raspoloženja kod većine ljudi najbolje komedije.

Zato preporučijemo da i u maju posjetite Kino “Boka” i pogledate komedije: NEPODNOŠLJIVA TEŽINA  BLISTAVOG TALENTA i SUPERHEROJ UPRKOS SEBI.

Dugo očekivan Marvelov „DOKTOR STREJNDŽ U MULTIVERZUMU LUDILA“ vodi vas  na putovanje u nepoznato,otključava Multiverzum i pomjera svoje granice dalje nego ikada ranije.

Žanr akcionih filmova postao je jedan od najdominantnijih kada je riječ o sedmoj umjetnosti. PLAĆENIK i SJEĆANJA UBICE su na repertoaru ovog maja, dok  ljubiteljima naučne fantastike preporučijemo POTPALJIVAČICU,  novu adaptaciju klasika trilera Stivena Kinga, priču o djevojčici sa izuzetnim pirokinetičkim moćima

Posebno preporučijemo dugometražni igrani film “Dan četrnaesti“, režisera  Zdravka Velimirovića, digitalno restaurisanu kopiju filma, izrađenu sa originalnog crno-bijelog negativa, koji je skeniran i restaurisan u 2K rezoluciji (5.maj od 20h)

Detaljnije informacije o programu  mogu se dobiti na društvenim mrežama,  na sajtu Kulturnog centra Kotor www.kckotor.me ili uključivanjem u viber zajednicu.